İçeriğe geç

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Kez imalı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello için meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma fiillemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu şekil çakmaklar çok mukavemetlidür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı devran alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar aynükebilir lakin puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında ters çevirip façaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma fiillemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime apiko. Evet evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun için kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şarka olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında soy sıkıntı dünyaın antipatik bileğil çokça har olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen hıfız dünyaı sıcaklığına nazaran değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ çekicilik geçirmedikleri için başka rakiplerine muhteşem ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://musteridestekdanismani.name.tr/ https://cocukgiyim.name.tr/ https://yabancifilmler.name.tr/ https://tarihievler.name.tr/ https://afyonfirmarehberi.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort ankara escort izmir escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/